Pris for ovenstående er 975 kr. pr. person. Børn indtil 12 år 775 kr. og børn indtil 2 år deltager gratis.
Prisen for søn- og helligdage er 1025 kr. pr. person og for børn 825 kr. pr. person
FORRETTER:
• Okse carpaccio m. pesto
• Varmrøget laks m. basilikumcreme og fennikel
• Tunmousse med rejer
• Bagt hellefisk på gulerodspuré m. rugbrødschips
HOVEDRETTER – KØD/ FISK: (DER KAN VÆLGES 2 SLAGS)
• Unghanebryst
• Langtidsstegt svinebryst m. krydderurterub
• Lammeculotte m. ramsløg
• Rosa stegt kalveculotte
• Citrusmarineret bagt laks
• Oksefilet stegt med peber
TILBEHØR: (DER KAN VÆLGES 3 SLAGS)
• Små kartofler stegt i ovn med krydderurter
• Kartoffel terrine med timian
• Flødekartofler
• Bagte rodfrugter
• Blandet salat med valnød og bær
• Vandmelonsalat m. feta og rødløg
• Bønnesalat med soltørrede tomater, feta og græskarkerner
• Tomatsalat med mozzarella og forårsløg
• Fennikelsalat med appelsin
SAUCER: (DER KAN VÆLGE EN SLAGS)
• Marsalasauce
• Hvidvinssauce
• Rødvinssauce
• Pebersauce
• Svampesauce
• Dijonsauce
DESSERTER: (DER KAN VÆLGES EN SLAGS)
• Citrontærter m. hvid chokoladecreme og bærcoulis
• Brownies med is, bærcoulis og friske bær
• Mandelbund med creme og bær
• Gateau Marcel med frugter
• Citronfromage
NATMAD: (DER KAN VÆLGES EN SLAGS) Á 100 KR. PR. KUVERT
(IKKE MED I PRISEN)
• Ost- og pølsebord
• Hot Dogs
• Trekantsandwiches
Bemærk venligst, at forret og dessert serveres ved hver kuvert
mens hovedretten serveres som buffet.
Ovenstående er kun forslag. Vi er selvfølgelig åbne for egne ønsker/forslag