Aftenfest, 8 timers arrangement

Start senest kl. 18.00,

(Minimum 30 fuldt betalende gæster)

  • Husets velkomstdrink
  • Festmenu, tre retter – Hovedret serveres fra buffet
  • Kaffe/ te
  • Drikkevarer ad libitum under hele arrangementet
  • Bordene bliver dækket med hvide stofduge, lys, servietter og årstidens blomster.
  • Hvis vejret tillader det, kan gæsterne frit benytte vores udearealer hvor vi bl.a. har boldbaner, hoppepude, skak, petanque mv.
  • Natmad kan tilkøbes, serveres senest kl. 02.00
  • Der er mulighed for tilkøb af ekstra time mod en merpris på 2500 kr. Seneste sluttidspunkt er kl. 03.00.

Pris for ovenstående er 975 kr. pr. person. Børn indtil 12 år 775 kr. og børn indtil 2 år deltager gratis.

Prisen for søn- og helligdage er 1025 kr. pr. person og for børn 825 kr. pr. person

Se forslag til menu her under:

Forslag til menu aftenfester: 

FORRETTER:
• Okse carpaccio m. pesto
• Varmrøget laks m. basilikumcreme og fennikel
• Tunmousse med rejer
• Bagt hellefisk på gulerodspuré m. rugbrødschips
HOVEDRETTER – KØD/ FISK: (DER KAN VÆLGES 2 SLAGS)
• Unghanebryst
• Langtidsstegt svinebryst m. krydderurterub
• Lammeculotte m. ramsløg
• Rosa stegt kalveculotte
• Citrusmarineret bagt laks
• Oksefilet stegt med peber
TILBEHØR: (DER KAN VÆLGES 3 SLAGS)
• Små kartofler stegt i ovn med krydderurter
• Kartoffel terrine med timian
• Flødekartofler
• Bagte rodfrugter
• Blandet salat med valnød og bær
• Vandmelonsalat m. feta og rødløg
• Bønnesalat med soltørrede tomater, feta og græskarkerner
• Tomatsalat med mozzarella og forårsløg
• Fennikelsalat med appelsin
SAUCER: (DER KAN VÆLGE EN SLAGS)
• Marsalasauce
• Hvidvinssauce
• Rødvinssauce
• Pebersauce
• Svampesauce
• Dijonsauce
DESSERTER: (DER KAN VÆLGES EN SLAGS)
• Citrontærter m. hvid chokoladecreme og bærcoulis
• Brownies med is, bærcoulis og friske bær
• Mandelbund med creme og bær
• Gateau Marcel med frugter
• Citronfromage
NATMAD: (DER KAN VÆLGES EN SLAGS) Á 100 KR. PR. KUVERT
(IKKE MED I PRISEN)
• Ost- og pølsebord
• Hot Dogs
• Trekantsandwiches
Bemærk venligst, at forret og dessert serveres ved hver kuvert
mens hovedretten serveres som buffet.
Ovenstående er kun forslag. Vi er selvfølgelig åbne for egne ønsker/forslag