En del af Danhostel

Ishøj Strand er en del af Danmarks største fællesskab for danske vandrerhjem.

Hos Danhostel tilbyder vi gode faciliteter, hjælpsomme og servicemindede værter, hyggelig atmosfære og ikke mindst en god nats søvn – alt sammen til rimelige priser. Danhostels 68 hostels ligger centralt placeret i hele Danmark, og vi har konstant fokus på at vedligeholde og udvikle vandrehjemmene, så de fremstår indbydende og tidssvarende.

28 Danhostels er i dag certificeret efter Danhostels certificeringskrav for dagsmøder og internater, og tilbyder topmoderne møde- og konference faciliteter indrettet helt efter nutidens mødegæsters ønsker og behov.

Danhostel er også ideel til studie- og lejrture eller sportsgrupper, og danner hvert år rammene om tusindvis af børn og unges årlige lejrskole, studietur eller tur med sports- og idrætsklubben.

Danhostel-kæden fungerer som en frivillig forening og finansieres udelukkende af kædens vandrehjem via medlemskontingenter. Kædens bestyrelse består af syv personer og er repræsenteret af både værter, ejere og brugere. Dette sikrer en fælles inddragelse i alle beslutninger, og kædens drift sker på både professionel og kommerciel vis.

Bestyrelsen arbejder målrettet for kontinuerligt at udvikle kæden, så standarden fortsat lever op til gæsternes forventninger.

Prøv eventuelt at besøge disse 3 Danhostels.

Horsens http://www.danhostelhorsens.dk/
Aarhus https://www.aarhusdanhostel.dk/
Esbjerg http://www.danhostelesbjerg.dk/