Fester

Private fester i trygge og hyggelige rammer

Fra vi græder ved fødslen, til vi bliver stedt til hvile ved døden, er der en lang række traditioner, mange af os oplever. Dåb, fødselsdag, bryllup og begravelse. Uanset hvilken fest du vil holde på Danhostel Ishøj Strand, kan vi levere rammerne.

Vi har fleksible vægge, så vi ved større selskaber kan skabe rum med plads og luft til selskabet. Hvis det derimod er et mindre selskab, kan dette gøres mere intimt og hyggeligt, så I opnår den rette atmosfære.

Vi tilbyder brunch, frokost-, aftenfest og mindesamvær.

Vores restaurant byder på dejlige madoplevelser i hyggelige rammer. Køkkenet går aldrig på kompromis med kvaliteten – alt er veltilberedt med brug af årstidens friske råvarer. Vi serverer utraditionelle retter, blandet med de gode gamle kendinge. Når vejret tillader det, er der mulighed for at nyde velkomstdrinken udendørs under birketræerne i vores dejlige have.

Servering

Maden bliver serveret fra vores store buffet efter ”spis hvad du kan”- princippet. Dog serveres forretten til en 3-retters menu som regel ved bordene.

Ring for et uforpligtende tilbud

Har du brug for at vide mere eller ønsker du et gratis prisoverslag er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan træffe os på tlf. nr.: +45 7088 3971 eller per mail: ishoj@danhostel.dk. Vi sidder klar til at vejlede og rådgive dig efter bedste evne. Alle priserne er gældende til den 31.12.2023