DEN BLÅ PLANET

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium er Nordeuropas største akvarium med syv millioner liter vand – og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Med Den Blå Planet har Danmark igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten og et arkitektonisk vartegn.

Den Blå Planet har vand på alle sider og skal give de besøgende en fornemmelse af at være under havets overflade.

Byggeriet består af fem “arme”, der går ud fra centrum. Det gør, at gæsterne selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet for at se de eksotiske væsener under vand.

Oceantanken, Koralrevet og Afrikas øer

Oceantanken er det største af alle akvarier i Den Blå Planet. Her kan du se hammerhajer svømme side om side med rokker og mystiske muræner i fire millioner liter azurblå saltvand.

Koralrevet i et kæmpe akvarium, der viser de smukke, farvestrålende fisk og andre dyr, der lever af og i korallerne.

Fem store akvarier viser det mangfoldige liv i Afrikas tre største søer: Victoria, Tanganyika og Malawi. De flotte akvarier viser livet både over og under vandet. Udover de mange farverige fisk kan man se dværgkrokodiller og smukke fugle.

Energisparende i Den Blå Planet

Akvariet er udstyret med lavenergiruder og havvandskøling, der har til formål at reducere energiforbruget i Den Blå Planet, der skal køre døgnet rundt.

Den Blå Planet har en udsøgt beliggenhed med smuk udsigt over Øresund. Det er nemt at komme hertil med Metro med kun 12 minutter fra Kongens Nytorv. Stå af ved Kastrup metrostation, hvorfra der kun er 600 meter til Den Blå Planet.

Gæster med Copenhagen Card
Bemærk at gæster med Copenhagen Card skal benytte indgangen via billetsalget og ikke ‘fast track’.