ISHØJ NATURCENTER

Man kan ikke sige Danhostel Ishøj, uden samtidig at sige Ishøj Naturcenter.

Institutionen er en af vores gode samarbejdspartnere og er en veletableret del af de naturundervisnings- og oplevelsestilbuddene, der er i Ishøj Kommune.

Naturcentret danner ramme for læring, forståelse og begejstring for naturen i Ishøj og har tre formidlingssteder i Tranegilde samt marineafdelingen ”Havhytten”, på Ishøj Tange.

Naturcentret tilbyder både skole- og offentlige formidlinger hele året. Hvis I ønsker at bruge deres skoletjeneste-tilbud, skal de bookes og bekræftes inden I ankommer.

De offentlige naturevents kræver ikke forhåndsbookning

 

Havhyttens adresse er: Skovvej 53 ( Bus 128 kører fra Ishøj Station til ARKEN. Herfra er der FÅ MINUTTERS 5 min. gang til Havhytten).

Ishøj Naturcenter der har base på Bredekærgård tilbyder gratis naturformidling og friluftsaktiviteter til daginstitutioner og skoler i Ishøj Kommune.

Naturcenterets hovedadresse er: Tranegilde Bygade 4, 2635 Ishøj

læs mere om de fantastiske formidlingstilbud på Naturcentrets Facebookside her

Ishøj Naturcenter afholder selv eller deltager årligt i ca. 20 offentlige arrangementer og ferie-aktiviteter, hvor alle er velkomne – se alle tilbuddene her.

Ishøj Naturcenter har flere formidlingssteder i Ishøj. Bredekærgård, Skovhytten og Aktivitetscampen finder du ved Tranegilde Landsby, mens Havhytten ligger på Ishøj Tange i Strandparken.

I Havhytten er der rørebasiner, havkajakker, waders og fiskegrej. Her kan du få et håndtryk af en krabbe og sige goddag til en brakvandsaborre.