SIGHTSEEING OG HAVNERUNDFART

Oplev København og opland med en af Skandinaviens største oplevelsesvirksomheder, Strömma. Firmaet tilbyder kanal- og havnerundfarter, sightseeingture med åbne eller lukkede busser, hop on hop off-ture, endagsture uden for København og sågar byvandringer.

Tag en kanal- eller havnerundfart fra Nyhavn eller Gammel Strand og se København fra vandet på blot en time. Blandt de ting, du ser undervejs, kan nævnes Operaen, Amalienborg Slot, Christiansborg Slot, Den Sorte Diamant og Den lille Havfrue. Turene guides på dansk og engelsk samt et tredje sprog, der varierer mellem tysk, italiensk, fransk og spansk. Turene er gratis med Copenhagen Card, men kun fra Gammel Strand.

Strömma tilbyder også forskellige sightseeingture med bus. Du kan hoppe af og på de røde City Sightseeing hop-on, hop off-busser, som kører tre ruter fra Gammel Strand rundt til Københavns største attraktioner. Turene har audioguide på 11 sprog. Du kan sågar kombinere busturen med en bådtur med Open Top hop on hop off-turene, der tilbyder tre ruter med bus og en bådrute.

Hvis du vil skrue op for bekvemmeligheden, kan du nyde udsigten fra en af de lukkede busser med aircondition. Der findes både en Panorama-tur rundt i København samt endagsture til Malmø, Odense eller slottene i Nordsjælland. Sidst men ikke mindst kan du komme på en Meet the Danes byvandring. På nogle af busturene i København får du 10% rabat med Copenhagen Card. Læs mere om de mange forskellige tilbud på Strömmas hjemmeside.