Bål og Tipi

Skab magi ved Ishøj Strand Danhostel

– Oplev hyggen med bål og tipi

Når solen begynder at dale over Ishøj Strand, og aftenens kulør maler himlen, er der intet mere fortryllende end at samles omkring vores bålplads ved tipien i birkelunden. Det naturskønne uderum omkring tipien forvandler enhver stund til noget særligt, hvor I kan fordybe jer i naturen og stemningen.

Omgivelserne indbyder til en række aktiviteter og oplevelser for både store og små. Tag en spadseretur langs Ishøj Strand, hvor bølgerne rammer kysten, og saml skatte fra strandens sand og skaller, eller byg fantasifulde sandslotte med familie og venner. For de mere eventyrlystne sjæle er der mulighed for at udforske de nærliggende stisystemer, der fører gennem skoven.
Gå på opdagelse i naturens skatkammer af flora og fauna, og lad jer inspirere af skovens hemmeligheder. Ved vores bålplads er der rig mulighed for at nyde hyggelige stunder med dem, du er afsted med. Medbring en guitar og lad akkorderne følge flammerne, mens I synger jeres yndlingssange under stjernehimlen. Eller del gode historier og latter, mens I rister skumfiduser og snobrød over bålet.

Oplev den unikke atmosfære og charme ved vores bål og tipi arrangementer hos Ishøj Strand Danhostel

Bålpakken

– Alt du behøver for en hyggelig aften

Med vores bålpakke til tipien får du alt, hvad der skal til for at skabe den perfekte bålaften ved Ishøj Strand. Det er en “gør-det-selv” oplevelse, hvor du booker og henter alle materialerne i vores reception. Når du booker en bålpakke, bliver du forsynet med to trækvogne: én fyldt med brænde, optændingsmaterialer og alt det nødvendige udstyr, og én med varme tæpper, lammeskind og bløde siddepuder, så I kan sidde komfortabelt omkring flammerne.

Hvis I foretrækker, at vi tager os af optændingen, behøver I blot forudbestille og betale for denne service. Selv hvis vejrguderne skulle bringe regn eller kulde, er vores tipi klar til at huse jer. Her kan I forsigtigt tænde bål inde i tipien, der har plads op til 20 personer, og skabe en intim og hyggelig båloplevelse midt i naturens.

 

Vores bål og tipi arrangementer er en uforglemmelig oplevelse af fællesskab i naturen ved Ishøj Strand Danhostel. Vi er beliggende tæt på København og Taastrup i det østlige Sjælland ved Ishøj strand, så I nemt kan komme hertil, uanset om I kommer fra Fyn i bil eller fra hovedstaden i offentlig transport eller på cykel.
Ønsker du at booke vores tipi og bål arrangement, kan du kontakte os ved at ringe på +45 43 53 50 15, og du er også velkommen til at skrive [email protected].

Overnatning med mange muligheder

Værelserne er både til familier, par og enkeltpersoner og har alle sammen springmadras med allergivenlige dyner og puder. Når du har fået en god nattesøvn, kan du tilkøbe og spise din morgenmad i restauranten, som byder på et varieret udbud af økologiske råvarer med bl.a. hjemmebagt brød og hjemmelavede marmelader.

Derudover overnatter du ikke langt fra København, som du nemt kan komme til med enten bil, cykel eller offentlig transport. Vi har samarbejde med den App-betjente Donkey-bikes cykel. Disse cykler kan du stille fra dig hvor det passer dig, eller tage gratis med i S-toget til København.

Vi er beliggende 1 km. Ishøj S-tog station og med god infrastruktur til motorvejene til København, Rødby og Odense.

Værelser i flere størrelser

Vi har værelse til både familier, par og enkeltpersoner.

Smukke naturlige omgivelser

Skønne omgivelser, tæt på unik eng- og moseområde

En af Danmarks bedste strande

Stranden er blandt Danmarks bedste og har livreddere.

Tag cyklen med Donkey Republic

Tag cyklen fra hostellet rundt i området eller med dig i S-toget.

God mad af økologiske råvarer

Nyd hjemmelavet morgenmad, frokost eller aftensmad.

Camping med sjove aktiviteter

Camping i skønne naturomgivelser og tæt på København.

Konferencelokaler tæt på naturen

Vi har alle de nødvendige faciliteter for konferencer og messer.

De perfekte rammer for en god fest

Lad os sørge for jeres næste fest, bryllup eller konfirmation.

Kulturoplevelser rundt om hjørnet

Du kan bl.a. besøge ARKEN musum for samtidskunst.

Hør fra vores glade gæster

Vores gæster giver os i gennemsnit 4,2 ud af 5 stjerner på Google!

Book dit ophold på Danhostel Ishøj Strand

Danhostel Ishøj Strand ligger lige ved indgangen til København og midt i naturen. Vores beliggenhed i nærheden af strandparken, naturen og flere nære kulturoplevelser, giver dig et væld af rekreative muligheder.

Når du kommer til Ishøj Strand, fornemmer du straks roen, uanset om vi byder dig velkommen til vores dejlige familieværelser, de lyse konferencefaciliteter eller den velindrettede campingplads. Overalt finder du ro, oplevelsesrum og udeaktiviteter – lige fra birkelundens ro, bålpladsens varme eller hyggen i indianer-tipien.