Bål og Tipi

Den hyggelige afslutning på en god dag

Der er ikke noget bedre end et godt lejrbål til at skabe en hyggelig afslutning på en lang dag. Det naturskønne uderum ved tipien i birkelunden gør noget særligt ved stemningen og skaber grundlag for gode samtaler og hyggeligt samvær.

Som udgangspunkt er der tale om gør-det-selv bålarrangementer, hvor du booker og henter materialerne i vores reception. Når du booker en bålpakke, får du to trækvogne. én med brænde, optænding samt udstyr og én trækvogn med varme tæpper, lammeskind og siddepuder.

Hvis I ikke selv ønsker at tænde op, gør vi det gerne mod forudbestilling og betaling. Står vejrudsigten på regn eller kulde udenfor, skal det ikke afholde dig fra en båldag. Her booker du bare vores Tipi, hvor der med forsigtighed kan tændes op (med grillbriketter eller småbrænde) inde i vores Tipi (til 20 pers).

Leg & læring

Har I brug for at slå et par timer ihjel, kan vi anbefale et par sjove og udfordrende samarbejds- og kommunikationsøvelser, der kan udføres på plænen i vores Birkelund.

I kan f.eks. lege ”tæm et tov”, “får & hyrde” eller ”kravl gennem spindelvæv”. De små samarbejdsøvelser kan udføres på ca.15 min. Materialer, fakta-ark og evt. link til instruktionsvideoer udleveres i receptionen, hvor der ligeledes kan lånes grej til: rundbold, kongespil, kæmpeludo, kæmpemikado, kæmpeskak og petanque

Overnatning med mange muligheder

Værelserne er både til familier, par og enkeltpersoner og har alle sammen springmadras med allergivenlige dyner og puder. Når du har fået en god nattesøvn, kan du tilkøbe og spise din morgenmad i restauranten, som byder på et varieret udbud af økologiske råvarer med bl.a. hjemmebagt brød og hjemmelavede marmelader.

Derudover overnatter du ikke langt fra København, som du nemt kan komme til med enten bil, cykel eller offentlig transport. Vi har samarbejde med den App-betjente Donkey-bikes cykel. Disse cykler kan du stille fra dig hvor det passer dig, eller tage gratis med i S-toget til København.

Vi er beliggende 1 km. Ishøj S-tog station og med god infrastruktur til motorvejene til København, Rødby og Odense.

Værelser i flere størrelser

Vi har værelse til både familier, par og enkeltpersoner.

Smukke naturlige omgivelser

Skønne omgivelser, tæt på unik eng- og moseområde

En af Danmarks bedste strande

Stranden er blandt Danmarks bedste og har livreddere.

Tag cyklen med Donkey Republic

Tag cyklen fra hostellet rundt i området eller med dig i S-toget.

God mad af økologiske råvarer

Nyd hjemmelavet morgenmad, frokost eller aftensmad.

Camping med sjove aktiviteter

Camping i skønne naturomgivelser og tæt på København.

Konferencelokaler tæt på naturen

Vi har alle de nødvendige faciliteter for konferencer og messer.

De perfekte rammer for en god fest

Lad os sørge for jeres næste fest, bryllup eller konfirmation.

Kulturoplevelser rundt om hjørnet

Du kan bl.a. besøge ARKEN musum for samtidskunst.

Hør fra vores glade gæster

Vores gæster giver os i gennemsnit 4,2 ud af 5 stjerner på Google!

Book dit ophold på Danhostel Ishøj Strand

Danhostel Ishøj Strand ligger lige ved indgangen til København og midt i naturen. Vores beliggenhed i nærheden af strandparken, naturen og flere nære kulturoplevelser, giver dig et væld af rekreative muligheder.

Når du kommer til Ishøj Strand, fornemmer du straks roen, uanset om vi byder dig velkommen til vores dejlige familieværelser, de lyse konferencefaciliteter eller den velindrettede campingplads. Overalt finder du ro, oplevelsesrum og udeaktiviteter – lige fra birkelundens ro, bålpladsens varme eller hyggen i indianer-tipien.