Vi skaber kontakt mellem mennesker og natur

Danhostel Ishøj Strand ligger lige ved indgangen til København og midt i naturen. Vores beliggenhed i nærheden af strandparken, naturen og flere nære kulturoplevelser, giver dig et væld af rekreative muligheder.

Når du kommer til Ishøj Strand, fornemmer du straks roen, uanset om vi byder dig velkommen til vores dejlige familieværelser, de lyse konferencefaciliteter eller den velindrettede campingplads. Overalt finder du ro, oplevelsesrum og udeaktiviteter – lige fra birkelundens ro, bålpladsens varme eller hyggen i indianer-tipien.

Vi kender vores nærmiljø, og sætter en stor ære i at vise dig det, du gerne vil opleve. Hos os er lyset smukkere og roen større – selvom vi bor tæt på hovedstaden, motorvejene og de hyppige togforbindelser.

Danhostelkæden og dermed Ishøj Strand har som den første danske hostelkæde tilsluttet sig FN´s verdens-mål. Det betyder bl.a. at vi har særlig fokus på uddannelse, ulighed, madspild, klimaindsats, fred og retfærdighed. Du kan læse mere om vores arbejde med FN´s verdensmål, i forbindelse med hosteldrift her

Vi har plads til alle. Her kommer direktører, konfirmander, håndværkere, skoleelever og campister. Vi er professionelle og trænet i at hjælpe dig med at holde sjove fester, de seriøse møder og de skønne ferier.

Vores særlige styrke er evnen til at leve op til og gerne overgå dine forventninger. Vi er nysgerrige efter at vide, hvordan vi kan gøre dit ophold til noget særligt. Det betyder at vi gør os umage med det vi laver. Lige fra det hjemmebagte morgenbrød til beskrivelserne af de naturskønne cykelruter, lige uden for gadedøren.

  De yngste gæster finder hurtigt ud til den 1.500 m2 store udendørs aktivitetsplads, der bl.a. byder på en hoppepude, legeplads, spil og forskellige boldaktiviteter. De gæster der sætter mere pris på fred, ro og grønne omgivelser, vil nyde at der umiddelbart uden for døren er flere kløverstier, hvor man kan gå naturskønne ture langs de smukke strandenge og se højlandskvæget græsse roligt side om side med grågæssene.

  Udover mange glade børnefamilier og andre overnattende gæster roser vores kursus gæster de velfungeren-de konferencefaciliteter og vores moderne køkken, der i høj grad er baseret på lokale og økologiske råvarer.

  Strandparken ligger næsten i vores baghave og er et mere end syv kilometer langt sammenhængende natur- og friluftsområde med hvide sandstrande, klitter, søer, enge og skovbevoksninger, hvor der er plads til både friluftsliv, bevægelse og fordybelse.

   Beskyttelse af det sårbare havmiljø er en del af Danhostels FN Verdensmål Manifest.  Som nabo til Strand-parken og vandet er Danhostel Ishøj en del af Havmiljøvogterne og er med til at passe på havet omkring os.

   Trods den trygge og naturskønne placering tæt på stranden, ligger vi kun en kort gåtur fra den nærmeste S-togstation. Herfra tager det velfungerende S-tog net dig (og din cykel) ind til centrum på bare 20 minutter. Er du i bil vil du sikkert værdsætte at den nærmeste motorvejstilkørsel ligger mindre end to kilometer fra os.

   Vi har styr på kerneværdierne og de store linjer, men er nysgerrige og elsker at brillere med de små detaljer.

   Når du er hos os, skal du føle dig tryg. Vi er altid lige i nærheden, og vil gøre vores bedste for at få øje på det du har brug for. Vi tager dit besøg alvorligt, men vores omgangstone er uformel og familiær.

   Hos os er smilet den korteste vej, når mennesker mødes i naturen. Her skal alle føle sig velkommen.

   Vi har nemlig plads til alle, men respekt for det enkelte menneske.

    Hør fra vores glade gæster

    Vores gæster giver os i gennemsnit 4,2 ud af 5 stjerner på Google!

    Book dit ophold på Danhostel Ishøj Strand

    Danhostel Ishøj Strand ligger lige ved indgangen til København og midt i naturen. Vores beliggenhed i nærheden af strandparken, naturen og flere nære kulturoplevelser, giver dig et væld af rekreative muligheder.

    Når du kommer til Ishøj Strand, fornemmer du straks roen, uanset om vi byder dig velkommen til vores dejlige familieværelser, de lyse konferencefaciliteter eller den velindrettede campingplads. Overalt finder du ro, oplevelsesrum og udeaktiviteter – lige fra birkelundens ro, bålpladsens varme eller hyggen i indianer-tipien.