En del af danhostel

Ishøj Strand er en del af Danmarks største fællesskab for danske vandrerhjem.

Hos Danhostel tilbyder vi gode faciliteter, hjælpsomme og servicemindede værter, hyggelig atmosfære og ikke mindst en god nats søvn – alt sammen til rimelige priser. Danhostels 68 hostels ligger centralt placeret i hele Danmark, og vi har konstant fokus på at vedligeholde og udvikle vandrehjemmene, så de fremstår indbydende og tidssvarende.

28 Danhostels er i dag certificeret efter Danhostels certificeringskrav for dagsmøder og internater, og tilbyder topmoderne møde- og konference faciliteter indrettet helt efter nutidens mødegæsters ønsker og behov.

Danhostel er også ideel til studie- og lejrture eller sportsgrupper, og danner hvert år rammene om tusindvis af børn og unges årlige lejrskole, studietur eller tur med sports- og idrætsklubben.

Danhostel-kæden fungerer som en frivillig forening og finansieres udelukkende af kædens vandrehjem via medlemskontingenter. Kædens bestyrelse består af syv personer og er repræsenteret af både værter, ejere og brugere. Dette sikrer en fælles inddragelse i alle beslutninger, og kædens drift sker på både professionel og kommerciel vis.

Bestyrelsen arbejder målrettet for kontinuerligt at udvikle kæden, så standarden fortsat lever op til gæsternes forventninger.

Prøv eventuelt at besøge disse 3 Danhostels.

Danhostel Horsens
Danhostel Aarhus
Danhostel Esbjerg

Overnatning med mange muligheder

Værelserne er både til familier, par og enkeltpersoner og har alle sammen springmadras med allergivenlige dyner og puder. Når du har fået en god nattesøvn, kan du tilkøbe og spise din morgenmad i restauranten, som byder på et varieret udbud af økologiske råvarer med bl.a. hjemmebagt brød og hjemmelavede marmelader.

Derudover overnatter du ikke langt fra København, som du nemt kan komme til med enten bil, cykel eller offentlig transport. Vi har samarbejde med den App-betjente Donkey-bikes cykel. Disse cykler kan du stille fra dig hvor det passer dig, eller tage gratis med i S-toget til København.

Vi er beliggende 1 km. Ishøj S-tog station og med god infrastruktur til motorvejene til København, Rødby og Odense.

Værelser i flere størrelser

Vi har værelse til både familier, par og enkeltpersoner.

Smukke naturlige omgivelser

Skønne omgivelser, tæt på unik eng- og moseområde

En af Danmarks bedste strande

Stranden er blandt Danmarks bedste og har livreddere.

Tag cyklen med Donkey Republic

Tag cyklen fra hostellet rundt i området eller med dig i S-toget.

God mad af økologiske råvarer

Nyd hjemmelavet morgenmad, frokost eller aftensmad.

Camping med sjove aktiviteter

Camping i skønne naturomgivelser og tæt på København.

Konferencelokaler tæt på naturen

Vi har alle de nødvendige faciliteter for konferencer og messer.

De perfekte rammer for en god fest

Lad os sørge for jeres næste fest, bryllup eller konfirmation.

Kulturoplevelser rundt om hjørnet

Du kan bl.a. besøge ARKEN musum for samtidskunst.

Hør fra vores glade gæster

Vores gæster giver os i gennemsnit 4,2 ud af 5 stjerner på Google!

Book dit ophold på Danhostel Ishøj Strand

Danhostel Ishøj Strand ligger lige ved indgangen til København og midt i naturen. Vores beliggenhed i nærheden af strandparken, naturen og flere nære kulturoplevelser, giver dig et væld af rekreative muligheder.

Når du kommer til Ishøj Strand, fornemmer du straks roen, uanset om vi byder dig velkommen til vores dejlige familieværelser, de lyse konferencefaciliteter eller den velindrettede campingplads. Overalt finder du ro, oplevelsesrum og udeaktiviteter – lige fra birkelundens ro, bålpladsens varme eller hyggen i indianer-tipien.