Alle oplevelser

Arken

ARKEN Museum for Moderne Kunst ligger stor og monumental midt i det menneskeskabte landskab, Køge Bugt Strandpark, syd for København.

ARKEN har en af Skandinaviens fineste samlinger af samtidskunst og museets maritime arkitektur.

Bredekærgård

Bredekærgård – Ishøj Kommunes bondegård (fra 1624) med dyr, landbrug, museum og naturformidling (Ishøj Naturcenter) for børn. 

2,5 kilometers cykel-/gåafstand via Tranegildestien fra vandrehjemmet.

COPENHAGEN CARD

Spar penge på din tur til hovedstaden og få en række uforglemmelige oplevelser.

COPENHAGEN CARD er Københavns officielle city card. Vi har siden 1984 sørget for, at byens gæster nemt har kunnet opleve alt Hovedstaden har at byde på.

DEN BLÅ PLANET

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium er Nordeuropas største akvarium med syv millioner liter vand – og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Med Den Blå Planet har Danmark igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten og et arkitektonisk vartegn.

EXPERIMENTARIUM

Gå på opdagelse i de 16 interaktive udstillinger, der hver åbner for en forunderlig, ny verden – klar til at blive udforsket. Du kan fx få et job på havnen, hvor du kan blive en del af verdenshandlen og lære om import og eksport i Danmark.

FRISTADEN CHRISTIANIA

Christiania er en hippiefristad midt i København, og uden tvivl én af Danmarks største turistattraktioner. I dag bor mange af de oprindelige indbyggere stadig i den kollektivt styrede landsby, og området har da også en umiskendelig 70’er aura.

ISHØJ DYREPARK

Adresse: Brentevej 28-30,2635 Ishøj
Tlf.: 43 57 77 77.

Dyreparken ligger tæt på Bredekærgård og bare 3 kilometer fra Danhostel Ishøj. Stedet rummer blandt andet besætninger af: marskfår, sorte og hvide wallisergeder og langhåret skotsk højlandskvæg.

ISHØJ GOLF CENTER

Besøg Ishøj Golf Center, der udover sit store træningsanlæg med 4 putting greens, også har 27 huller hvoraf 9 er pay & play (uden medlemskab).

175kr i hverdage for pay and play, og 225kr i weekenden.

 

ISHØJ HAVN

Ishøj Havn er også meget aktiv, når det gælder foreningsliv og der udfoldes alle former for aktiviteter i forbindelse med vand og hav.

Havnen rummer blandt andet tre lokale spisesteder, havneshop, bådhandlere, vinterbadere – og færøske kaproere.

ISHØJ NATURCENTER

Naturcentret danner ramme for læring, forståelse og begejstring for naturen i Ishøj og har tre formidlingssteder i Tranegilde samt marineafdelingen ”Havhytten”, på Ishøj Tange.

Institutionen er en af vores gode samarbejdspartnere og er en veletableret del af de naturundervisnings- og oplevelsestilbuddene, der er i Ishøj Kommune

Ishøj Strandpark

Strandparken ved Køge Bugt er et sammenhængende natur- og friluftsområde med hvide sandstrande, klitter, søer, enge, overdrev og små skovbevoksninger med plads til både fordybelse og oplevelser i det fri. 

Strandparken har hvert år livreddere i skolernes sommerferie på vores Blå Flag strande for at skabe tryghed og sikkerhed for badende gæster. 

KROPPEDAL MUSEUM

Museet fortæller om både oldtiden og nyere tids historie på den københavnske vestegn og er også museum for dansk astronomihistorie.

Kroppedal Museums mange udstillinger giver museet mulighed for at vise de spændende samlinger frem, samtidig med at museets gæster kan få indblik i, de interessante historier og fund fra området.

LEGELAND

Dinos Legeland, indendørs dinosaur legeland i Ishøj, hvor børn kan tilbringe en hel dag. Åbent kl. 10-18, lørdag og søndag fra kl. 9:30.

Adresse: Industribuen 7C, 2635 Ishøj
Tlf.: 70 20 70 76

LYSTFISKERI I OG OMKRING ISHØJ HAVN

Lystfiskeriet i Ishøj inderhavn, på ydermolerne og i strandsøerne er frit og kræver kun statsligt fisketegn, som du kan købe på fisketegn.dk

Alle steder i havnen er der gode muligheder for at fange sprælske hornfisk, store aborrer og sølvblanke havørred. Læs om kystfiskeri, metoder og arter her.

MIDDELALDERLANDSBYEN

Middelalderlandsbyen er en samling af rekonstruerede huse fra 1350 med dyrehold. Landsbyen er udgangspunkt for en masse sjove og lærerige oplevelser, og er et oplagt historisk udflugtsmål for jer som skole eller for hele din familie.

 

OPLEV ISHØJ

I kulturkalenderen kan du også se alle de offentlige aktiviteter på Bredekærgård og på Ishøj Naturcenters forskellige lokaliteter.

Se hele kulturkalenderen her 

PILGRIMSRUTEN ISHØJ-ROSKILDE

Pilgrimsruten er hele vejen mærket med muslingesymbolet, med undtagelse af et kort stykke vej gennem Solhøj fælled, hvor man skal følge den grønne trekant. 

SIGHTSEEING OG HAVNERUNDFART

Oplev København med Strömma. Firmaet tilbyder kanal- og havnerundfarter, sightseeingture med åbne eller lukkede busser, hop on hop off-ture, endagsture uden for København og sågar byvandringer.

TIVOLI

Tivoli er et overflødighedshorn af oplevelser, fra vilde forlystelser til gode middage og store koncerter, og et must for alle, der besøger København.

Tivoli ligger kun få minutters gang fra Rådhuspladsen, og med Københavns Hovedbanegård som nærmeste nabo er det let at komme dertil.

VIKINGELANDSBYEN OG BROEN

Vikingelandsbyen er et historisk værksted, drevet af Albertslund Kommune, smukt beliggende med udsigt over St. Vejleådalen og med vægt på kvalitet og fordybelse. Stedet bliver støttet af mere end 130 medborgere organiseret i Vikingelandsbyens Venner. Vikingelandsbyen blev oprettet i 1992.

Book dit ophold på Danhostel Ishøj Strand

Danhostel Ishøj Strand ligger lige ved indgangen til København og midt i naturen. Vores beliggenhed i nærheden af strandparken, naturen og flere nære kulturoplevelser, giver dig et væld af rekreative muligheder.

Når du kommer til Ishøj Strand, fornemmer du straks roen, uanset om vi byder dig velkommen til vores dejlige familieværelser, de lyse konferencefaciliteter eller den velindrettede campingplads. Overalt finder du ro, oplevelsesrum og udeaktiviteter – lige fra birkelundens ro, bålpladsens varme eller hyggen i indianer-tipien.